De Zang- en TheaterschoolTerug naar het overzicht

Altijd al willen stralen op het podium? Ga zingen, dansen en acteren bij Lotte van der Kleij!
Deze leuke, veelzijdige Zang- en Theaterschool is opgericht door Lotte van der Kleij. Een huiselijke sfeer, goede kwaliteit van de lessen en plezier staan bovenaan.?

De school heeft een ruim aanbod van verschillende disciplines in de podiumkunsten. Lessen zijn er voor de allerkleinsten vanaf 1,5 jaar tot volwassenen. Iedereen is welkom; Als beginner of als je al jaren bezig bent met zang, dans of theater. Voor jongeren die een ambitie hebben in zang en/of theater bieden wij een speciaal programma voor talentontwikkeling aan.

De school is vanaf september 2021 gevestigd in het hart van Nijmegen-Oost, net over de Waalbrug, op een mooie permanente locatie. In de Pater Brugmanstraat (hoek Berg en Dalseweg) vind je de school met 2 grote studio’s voor theater- en danslessen, een kleine studio voor zanglessen, een fijn kantoor en een gezellige wacht- en pauzeruimte voor ouders en leerlingen.

Lessen worden ook gegeven in Lent, Oosterhout en Huissen.

Het aanbod voor kinderen en jongeren bestaat uit:
-Musical
-Zangles
-Acteren
-Melodie tot drie Song&Dance
-Hiphop/show dans
-Talentgroepen Musical, Zang en Theater

In de lessen wordt gewerkt aan zang, dans en/of acteren. Elk seizoen wordt groots afgesloten met een voorstelling in het theater.

Klik op de roze button, bekijk het volledige lesaanbod en meld je aan voor een gratis proefles!

Kijk ook eens in onze rubriek eropuit voor leuke uitjes met kinderen.

Lotte van der Kleij Zang- en Theaterschool


Nijmegen, Lent en Oosterhout
Openingstijden Klik voor actuele lestijden op de roze button. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen