11 sporten bij één clubTerug naar het overzicht

De perfecte start van je sportkeuze of jarenlang multisport plezier. Gratis proefles!
Monkey Moves biedt multisportlessen voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar. Multisport betekent dat je kind 11 sporten probeert in een jaar tijd. Zo is het heel wat makkelijker kiezen wat nou echt bij je past. In alle lessen is er aandacht voor een apekooi-parcours waarin diverse vaardigheden worden geoefend. 

Neem jouw apekop mee op junglereis! Elk seizoen leer je meer van de 11 populairste sporten van Nederland. In een kleine groep met maximaal 15 kinderen is er altijd ruimte voor individuele aandacht. Hierbij wordt gewerkt aan een optimale ontwikkeling van jouw kind! Je gaat hier leren over goed bewegen en er is aandacht voor sociale vaardigheden.

Hoe ziet een Monkey Moves les eruit?
Gedurende een seizoen komen alle 11 sporten aan bod, ten minste 3 weken per sport. Elke les begint met een warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen). Er is altijd veel muziek en standaard een klim- en klauter parcours.

Voor wie?
De Monkey Moves lessen zijn er voor apekoppen vanaf 1,5 jaar t/m 9 jaar in Nijmegen en Nijmegen-Noord. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau 1,5 – 3 jaar (dreumesgym), 3 – 4 jaar (peutergym), 4 – 6 jaar (kleutergym) en 6 – 9 jaar (basisschoolleerlingen). De overlap in de groepen is heel bewust gekozen, zodat iedere apekop op z’n eigen niveau uitgedaagd kan worden! Monkey Moves is daarmee het (ont)spannendste uurtje in de week.

Je kunt een gratis proefles volgen! Klik door naar de website via de roze button voor meer info over dit unieke beweegprogramma.
Volg ons ook op Instagram voor de leukste tips voor ouders en kids.

Monkey Moves


Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele tijden via de roze button door naar de site! Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips