SpelenderwijsTerug naar het overzicht

Kom naar MuziekDorp met je peuter voor de groepscursus Spelenderwijs.
In het pand op de Snelliusstraat 4 te Wijchen worden MuziekLessen gegeven maar ook MuziekTherapie en kunnen de allerkleinsten terecht om SpelenderWijs met muziek in aanraking te komen.

Spelenderwijs
Bij de cursus Spelenderwijs staan muziek maken en de interactie tussen ouder en kind centraal. De cursus vindt in groepsverband plaats. Ouder en kind gaan onder leiding van de docent aan de slag met zingen, bewegen en instrumentjes bespelen. En vooral: samen plezier maken!

Samen muziek maken is niet alleen leuk om te doen, het heeft ook een positief effect op de muzikale en motorische ontwikkeling van kinderen. Daarnaast wordt er gewerkt aan sociale en communicatieve vaardigheden.

Er worden oude en nieuwe liedjes gezongen. De liedjes worden ondersteund met gebaren of attributen. De cursus vindt wekelijks plaats op een vast tijdstip. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, met een maximum van 10 kinderen, wordt er een indeling naar leeftijd gemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van MuziekDorp via de roze button.

MuziekDorp

Snelliusstraat 4
6604 BZ Wijchen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!