MuziekopmaatTerug naar het overzicht

Muziekschool Muziekopmaat

Patrijsstraat 39
6542 TL Nijmegen
Openingstijden Kinderband: woensdagmiddag
Individuele les: lesdag in overleg

Klik voor het actuele lesrooster door naar de site.
Prijs Kinderband €135 incl. lesmateriaal voor kinderen die lessen volgen bij Muziekopmaat, €150 incl. lesmateriaal voor kinderen die niet bij Muziekopmaat lessen volgen; Individuele les: €16 tot €16,75 per les
Bij deze muziekschool kun je leren spelen in een kinderband of een instrument leren bespelen!
Muziekschool Muziekopmaat in Nijmegen heeft een erg leuk programma met muziekcursussen voor kinderen. Hieronder vind je een kleine greep uit het aanbod.

Individuele lessen
Op verschillende locaties kun je individuele lessen volgen op een instrument voor alle leeftijden, zoals piano, gitaar, drums, dwarsfluit, basgitaar en zang. De muzieklessen zijn op maat en gaan uit van de interesses en het niveau van je kind.
Duur: 30 minuten en de 1e les is een gratis proefles.

Kinderband

Kinderen die 1 of 2 jaar een muziekinstrument bespelen, kunnen zich aanmelden voor een cursus samenspel in een echte band. Dit is een aanrader, omdat het fantastisch is om met andere kinderen samen te spelen! Heel leerzaam en leuk!
Duur: 10 lessen van 1 uur, maximaal 7 kinderen.

Tip: er is ook een oriëntatiecursus voor kinderen (jaarcursus, start aan het begin van een cursusjaar) en je kunt gaan zingen bij Kinderkoor de Opmaatjes!

Wil je meer weten over deze leuke muziekschool in Nijmegen, klik via de roze button gelijk door naar de site van Muziekopmaat!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle muziekscholen in en om Nijmegen!