NMHC hockeyTerug naar het overzicht

Is hockey iets voor jou? Word dan lid van de Nijmeegse hockeyclub NMHC! Al vanaf 3,5 jaar kun je op les!
NMHC in Nijmegen is een zeer actieve, gezellige en kindvriendelijke hockeyclub, met heel veel hockey en gezellige activiteiten van jong tot oud. Er worden veel leuke dingen georganiseerd in vakanties of door bijvoorbeeld Dames 1.

Kabouterhockey
Kinderen kunnen al op les vanaf 3,5 jaar. Dan beginnen ze met kabouterhockey (ook wel funkyhockey genoemd). Vanaf 3,5 tot 5,5 jaar kun je heel leuk op een speelse manier (hockey) spelen met stick en bal en sportief bewegen.

Vervolgens met 5,5 jaar kunnen je kids doorstromen naar de benjamins om zo door te groeien naar de teams voor de oudere leeftijden.

Doelstelling jongste jeugd
Bij de jongste jeugd staan plezier in hockeyspel en daardoor hockeyontwikkeling centraal. Respect en sportiviteit staan hoog in het vaandel.

NMHC-Nijmegen hecht er veel waarde aan, dat de Jongste Jeugd spelers en speelsters in een team worden geplaatst dat hen de meeste hockeyuitdaging biedt. Zowel voor wat betreft sterkte als voor plezierbeleving.

Tip:Buiten is er een speeltuin en binnen ligt er ook speelgoed mocht je met kleinere kinderen wachten op de trainende of wedstrijd spelende kinderen. Dus je kids kunnen zich hier prima vermaken!

Klik voor meer informatie over hockeyclub NMHC via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: Bekijk ook eens ons overzicht van alle clubjes in en om Nijmegen

NMHC Nijmegen

d'Alamaresweg 37
6525 DW Nijmegen
Openingstijden Klik voor het actuele trainingsschema door naar de site!
Prijs Klik voor actuele contribute door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!