StoeigymTerug naar het overzicht

Kids van 3-5 jaar leef je uit in sportcentre Fudochi met deze leuke gymvariant!
Kinderen zitten boordevol energie en die energie moet een uitlaatklep hebben. Raak deze energie op een leuke en verantwoorde manier kwijt Stoeigym! De lessen vinden plaats op een judomat onder toezicht van deskundige begeleiding.

Maar wat is dat stoeigym nu eigenlijk? Zoals de naam al doet vermoeden wordt er gestoeid en zijn er gymnastiekoefeningen. Zo wordt je bewust gemaakt van het feit dat het niet vreemd is als een ander kind je bijvoorbeeld probeert om te duwen dat dat tevens een vorm van spelen kan zijn.

Aan de andere kant worden er ook veel gymnastiekvormen gebruikt om alle aspecten van bewegen aan bod te laten komen. Er wordt aan touwen getrokken, gesprongen, geklauterd, geklommen, met stootkussens gewerkt en meer!

Kijk voor alle informatie op de website van Sportcentre Fudochi! Klik door op de roze button.

Tip: Kijk eens bij de categorie Clubjes voor alle soorten sporten in Nijmegen!

Sportcentrum Fudochi

Tweede Oude Heselaan 183A
6542 VE Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele lestijden op de website! Prijs €45,- voor 10 rittenkaart Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL