icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Urban MovesTerug naar het overzicht

Stoere dansles waarin hiphop en streetdance centraal staan, lessen bij Sportcentre Fudochi!
Urban betekent letterlijk 'stedelijk' en dus dansen van de straat. Bij Urban Moves komen naast hiphop en streetdance ook andere dansstijlen aan bod, opzichzelfstaand of verwerkt in een dans. 

Ga mee de hele wereld rond! Denk hierbij aan reggaeton, bollywood, soca en nog veel meer. De les bestaat uit een warming up, het aanleren van danstechnieken en een choreografie (dans) en natuurlijk de cooling down. Daarnaast vinden er ook andere dansgerichte activiteiten plaats zoals freestyle en dansspellen.

Iedereen vanaf 7 jaar kan hier aan meedoen. En Urban Moves is voor zowel jongens als meisjes. Kijk voor alle informatie op de website van Sportcentre Fudochi! Klik door op de roze button.

Tip: In het weekend naar het theater met het hele gezin? Kijk in onze Uitagenda voor de eerstvolgende voorstellingen!

Sportcentrum Fudochi

Tweede Oude Heselaan 183A
6542 VE Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele lestijden op de website! Prijs €22,- bij 1 keer les per week Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!