icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Lessen bij Stal ReijnenTerug naar het overzicht

Veilig en verantwoord leren paardrijden kan bij Stal Reijnen al vanaf 6 jaar!
Op de leeftijd van 6 jaar begin je met paardrijden in een knuffel-speeluur. In dit knuffel-speeluur is er extra begeleiding aanwezig, wordt er aandacht besteed aan de omgang, verzorging en het opzadelen van de pony en natuurlijk wordt er het gereden. Deze lessen vinden plaats op zaterdag ochtend, eenmaal in de twee weken.

Vanuit het knuffel-speeluur stroom je door naar de wekelijkse groepslessen op F niveau volgens de FNRS ruiteropleiding. In deze lessen wordt er veel aandacht besteed aan de houding en de zit en het ruitergevoel. De lessen worden gegeven door een vaste gediplomeerde instructeur of instructrice.

Wanneer je wilt gaan beginnen met paardrijden start je met een privéles. Op deze manier krijgt de instructeur/instructrice goed zicht op jouw niveau. Na de privéles zal er samen gekeken worden naar een gepaste dag en tijd om te starten met lessen.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: kijk ook eens in onze rubriek Eropuit voor leuke uitjes in de natuur!

Stal Reijnen

Dikelsestraat 6
6681 LD Bemmel
Openingstijden Op afspraak
Prijs €47 per maand, les op manege paard/pony Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!