• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Suppen en surfenTerug naar het overzicht

Ben jij dol op water? En wil jij wel eens wat gave dingen leren? Kom naar Sup en Surf in Nijmegen!
Sup & Surf Nijmegen kent leuke sporten op het water! En die zijn echt heel stoer. Sup & Surf Nijmegen ligt bij de Spiegelwaal en geeft jou de kans om de beste Sup of Surfer te worden!

Sup & Surf Nijmegen heeft verschillende leuke sporten. Onder andere:
- Windsurfles. Gaan door de wind over het water? Dan is dit jou sport! Tijdens de windsurfles ga jij leren windsurfen. Ook leuk als je nog geen verstand hebt van windsurfen!
- Supkids. Met suppen ga je het water op staand op een surfbord met een peddel in je hand! Tijdens de supkids ga je leren hoe jij moet suppen. Dat is gaaf! Ook leuk voor als je nog geen ervaring hebt!

Dus ben jij een echt waterratje en wil je wel eens wat stoers leren? Kom dan naar Sup en Surf Nijmegen! Let wel op: beide activiteiten zijn alleen mogelijk als je zwemdiploma B hebt en je 8 jaar of ouder bent. 

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk voor nog meer leuke clubjes in onze rubriek clubjes!

Sup en Surf Nijmegen


Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele mogelijkheden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Kids Festijn bij De Zweef

Kids Festijn bij De Zweef

Reserveer een plekje in je agenda op 3, 4 of 5 augustus. Dan vindt voor de 2e keer het Kids Festijn bij boscafé De Zweef plaats. Zó leuk! Springkussen, draaimolen, trampoline, ballenbak, schminken, tekentafel, speciaal kidsmenu en veel meer.

Vier dit feest mee!