Tafeltennis NijmegenTerug naar het overzicht

Vanaf zeven jaar kun je bij deze vereniging terecht om te (leren) tafeltennissen!
Binnen de verenging is het mogelijk als jeugdspeler op verschillende wijze en op verschillende niveaus tafeltennissen. Je kunt competitie spelen bij de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) of spelen voor de fun.

Voor ieder niveau en leeftijd zijn er trainingsgroepen. Je start in een trainingsgroep voor beginners (1e fase). Deze zijn ingedeeld op leeftijd. Je traint minimaal één keer per week. Afhankelijk van je wensen en ambities kun je doorgroeien.

Naast trainen, competitie en toernooien spelen worden er ook nog andere activiteiten gehouden. De jeugdcommissie organiseert deze activiteiten. Toernooitjes waar je je vriendjes en vriendinnetjes mee naar toe mag nemen, een jeugdkamp, een sportdag, een verrassingsactiviteit en nog veel meer.

Weet jij het nog niet zeker? Je kunt vrijblijvend 4 keer gratis meedoen aan de training. Kijk voor alle informatie over spelen bij tafeltennisvereniging Nijmegen op de website via de roze button.

TIP: Meer leuke sportverenigingen, dansscholen en creatieve clubjes vind je op Kidsproof!

Tafeltennis Nijmegen

Luciaweg 9
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Training op maandag en dinsdag
Prijs € 192,- per jaar Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!