icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

The Dance DepartmentTerug naar het overzicht

Hip Hop en Kids Dance danslessen voor iedereen vanaf 4 jaar in Beuningen!
Bij deze dansschool kun je kennis maken met de dansstijl 'Hip Hop'. Dit is een dansstijl uit Amerika. Tijdens de lessen leer je verschillende choreografieën en basistechnieken zoals bouncen en popping. De lessen worden gegeven in verschillende groepen. Je kunt de cursus Hip Hop doen als je 8 jaar of ouder bent!

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er de cursus 'Kids Dance'. Hier leer je om te bewegen op muziek door middel van verschillende spelletjes, dansjes en thema's. 

De lessen kennen een eigen opbouw binnen de verschillende groepen. Per seizoen leert elke groep meerdere dansjes in verschillende stijlen binnen de stijl Hip Hop. Elk seizoen wordt afgesloten met een show. Hier kun je aan iedereen laten zien wat je hebt geleerd!

Kom langs voor een vrijblijvende proefles en ontdek of Hip Hop iets voor jou is! Vergeet je niet in te schrijven voor de proefles op de website!

Klik voor de inschrijving en voor meer informatie door naar de website via de roze button!

Bekijk ook eens ons complete overzicht van dans- en theaterscholen!

The Dance Department

Kloosterstraat 8
6641 KW Beuningen
Openingstijden Klik voor het volledige lesrooster door naar de website. Prijs Klik door naar de website voor de actuele kosten! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!