Theaterschool HakoenaTerug naar het overzicht

Houd jij van musical, acteren en optreden? Dan is Theaterschool Hakoena echt iets voor jou!
Theaterschool Hakoena staat voor plezier, energie en kwaliteit! Ze hebben een enorm groot aanbod aan leuke kindertheater cursussen in Wijchen, Nijmegen en Grave. Echt super gaaf!

Hieronder een overzicht van de theatercursussen

Hakoena kids
Dit is een 1 uur durende cursus voor kinderen van 4/5 , 6,7 en 7/8 jaar. Deze cursus is een voorloper op de musicalclass. Hier wordt de basis gelegd. Plezier, vertrouwen en een veilig gevoel van je kind staan centraal. Door te zingen, te dansen en uit te beelden wordt je creativiteit, fantasie en het inlevingsvermogen gestimuleerd. De kinderen leren rolletjes of typetjes spelen. Daarnaast wordt een goede basis gelegd voor samenspel, zang en dans. Deze cursus is in Wijchen.

Musicalclass
Wil je nog beter leren zingen, dansen en acteren? Houd je van musicals maar ook van popmuziek? Wil je graag optreden? Heb je ambitie of lijkt het je gewoon tof? In deze cursus komen elke week twee van de drie disciplines (zang, dans en spel) van musicaltheater aan bod.

Nijmegen: groepen van 7-9 jaar en van 9-12 jaar. Theaterschool Hakoena is in 2014 een samenwerking aangegaan met Dansschool ID Dance en de lessen vinden bij ID Dance plaats. Echt super leuk!

Wijchen: een groep 9-18 jaar, een introductiecursus musicalclass. In deze cursus maak je kennis met musical en kun je zelf gaan ervaren of dit echt iets voor jou is. Tot slot is er nog de cursus musicalclass extra. Deze cursus is als je net wat meer wil dan de reguliere musicalles en er is nog een selectiecursus, de Talented group. Wist je dat je ook een cursus acteren kunt doen (5 tot 15 jaar)? Ook in Grave zijn er cursussen musicalclass en acteren.

Neem twee gratis proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Aan het einde van het cursusjaar treed je op in een eindvoorstelling! Hoe cool is dat?

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: volg ons op Facebook voor nog meer leuke tips!

Theaterschool Hakoena

Primusstraat 33
6515 BP Nijmegen
Openingstijden Klik via de roze button gelijk door naar de site voor actuele tijden en locaties van de diverse cursussen.
Prijs Klik via de roze button door naar de site voor actuele tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs