Urban Academy NMGN, 3.5+Terug naar het overzicht

Ben jij ook helemaal gek op dansen? Kom dan danslessen nemen bij Urban Academy NMGN in Nijmegen!
Hiphop, Afrodance, contemporary, locking, feminine en female. Het is allemaal mogelijk bij deze leuke dansschool. De lessen zijn ingedeeld naar leeftijd, maar vanaf 3.5 jaar oud kun je hier al de leukste lessen volgen. Voor ieder wat wils. 

Ook bij deze dansschool zijn er verschillende niveau's. Zo is er een selectiegroep en een crewgroep. Hier kun je auditie voor doen of moet je voor worden gevraagd. Voor de rest zijn er vele lessen waar iedereen aan mee kan doen!

Kom jij bij deze dansschool het beste uit jezelf halen, van dans genieten en je passie delen? Kijk voor meer informatie en het lesrooster via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor andere leuke clubjes in onze categorie Clubjes!

Urban Academy NMGN

Aldenhof 1390
6537 CD Nijmegen
Openingstijden Kijk voor het actuele lesrooster via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!