ZV de BatavierenTerug naar het overzicht

Het clubje voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die houden van water, avontuur en buitenlucht!
De Batavieren in Nijmegen is een waterscouting waar je elke zaterdag deel kunt nemen aan een avontuurlijk programma. De scouting is opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft zijn eigen programma. 

Wanneer je jonger dan 10 jaar bent, ga je iedere zaterdag een leuk programma afwerken in en rond de blokhut. Zo ga je soms broodjes bakken, soms hutten bouwen, maar er is nog veel meer mogelijk. Je gaat ook steeds meer dingen leren over het zeilen. Kinderen van 10 jaar of ouder kunnen bij de Batavieren gaan zeilen en andere activiteiten doen op en rond de Mookse plassen. Als je 11 jaar bent kun je beginnen met verschillende opleidingen van het zeilen. 

Naast de zaterdagen worden er ook diverse kampen geregeld. Er zijn weekendkampen, maar ook zomerkampen. Daarnaast worden er ook af en toe uitjes geregeld. 

De verschillende groepen:
- De welpen: van 7-11 jaar. 
- De scouts: van 11-15 jaar. 
- De explorers: van 15-18 jaar. 

Wanneer je te oud bent voor je groepje ga je overvliegen. Spannend!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Voor nog meer leuke clubjes bekijk ons overzicht Clubjes!

ZV de Batavieren

Grootstalsestraat 13
6533 KH Nijmegen
Openingstijden Klik voor de groepsindelingen en tijden via de roze button door naar de site! Prijs Klik voor de actuele tarieven via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!