Bandy Vereniging NijmegenTerug naar het overzicht

Heb jij interesse in de sport bandy? Of wil je weten wat het is? Kom dan naar Bandy Vereniging Nijmegen!
Bandy is een heel stoere sport, maar is vrij onbekend bij vele mensen. Bandy wordt gespeeld op het ijs met een bevoren bal. Het lijkt op ijshockey, maar het is toch wel echt iets anders!

De spelers schieten over het ijs heen, draaiend en kerend. Iedereen moet worden ontweken, want fysiek contact mag bij deze sport niet. Iedereen moet van aanval naar verdediging, want buitenspel dat kennen ze in deze sport niet. Techniek, tactiek, dit spel bevat het allemaal!

Bij Bandy Vereniging Nijmegen staat plezier in het spel en plezier met elkaar voorop! Je kunt deelnemen aan de traininingen en er worden ook diverse keren wedstrijden georganiseerd. 

Wil jij deze explosieve en snelle sport beoefenen? Neem dan contact op om een les mee te komen doen! Vergeet je (ijshockey)schaatsen dan niet!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in de categorie Clubjes!

Bandy Vereniging Nijmegen


Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele trainingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor meer informatie over de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen