Batuque Capoeira NijmegenTerug naar het overzicht

Kom capoeira, de sport met de Afrikaanse oorsprong, leren kennen bij Batuque Capoeira Nijmegen!
Capoeira is een mengeling van verschillende sporten, die je uitvoert op muziek. Je staat tegenover een ander in een grote cirkel met allemaal mensen om je heen: zij maken muziek. De spelers vallen elkaar aan en proberen elkaar te ontwijken. Hierbij is acrobatiek heel erg handig. Het doel is om de tegenstander onderuit te vegen of gecontroleerd te raken. Maar hoe ga jij dat eigenlijk doen? 

Bij capoeira staat 'de energie' centraal. Alle spelers proberen het beste van hun kant te laten zien, waarmee er een positieve sfeer moet ontstaan. 

De lessen voor de jeugd bestaat uit kinderen van allerlei leeftijden van alle niveaus. Instromen kan dus altijd! Wil je eens komen kijken? Kom dan eens meedoen met een proeflesje!

Kijk voor nog meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in de categorie Clubjes!

Batuque Capoeira Nijmegen

Uranusstraat 18
6543 XS Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele lestijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!