icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De StudioTerug naar het overzicht

Een eigentijds, professioneel ingericht centrum voor dans en conditie.
Naast het brede aanbod danslessen, biedt de studio lessen in zang en musical aan. De studio heeft de hoofdlocatie in hartje Nijmegen, een dependance in Oosterhout en Lent. Hieronder een selectie van het aanbod:

Kinderdans: Een les voor leerlingen basisschool groep 3 en 4. Het dansplezier staat voorop maar er is tevens ruimte voor expressie en techniek.

HipHop: Een dansvorm waarbij je heel stoer leert bewegen. Hip hop combineert zachte en ruwe vormen van dans en muziek zoals rap, hip hop en R&B.

Dansmix: Een mix van klassiek ballet en streetdance voor leerlingen basisschool groep 5-7.

Kleuterdans: Van Doornroosje tot K3! Een speelse dansles, met veel aandacht voor de eigen fantasie. Het dansplezier staat voorop, maar ongemerkt ontwikkelt je kind gevoel voor dans en wordt er een basis gelegd voor andere danscursussen. Vanaf 3,5 jaar

Kinderfeestjes: Vier je feestje bij De Studio! een les naar keuze, iets te drinken & te snoepen €125,-. Max.15 kinderen.

Wil je een overzicht van cursussen, meer informatie of je online inschrijven? Klik dan door op de roze button!

TIP: Meer leuke dansscholen, theaterclubjes, gymnastiekverenigingen of andere sporten vind je natuurlijk in onze categorie Clubjes!

De Studio

Bottelstraat 3
6511 XA Nijmegen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!