• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

CircuslessenTerug naar het overzicht

Bij Fabriek Fysiek in Nijmegen kunnen kinderen deelnemen aan uitdagende circuslessen.

Circuslessen

Heb je lef? Kun je plezier maken? Hou je van samenwerken? Hou je van kunst EN sport? Beantwoord je kind die vragen met ja, dan zijn deze circuslessen een aanrader! Bij Fabriek Fysiek (en Circus Waaghals) vind je circuslessen met veel uitdaging. De lessen worden gegeven door professionele docenten en vinden plaats in een ruimte gemaakt voor circus, de Vasim Circus Space. Deze locatie is op het NYMA-terrein in de oude Vasim Fabriek.

Leer koorddansen, luchtacrobatiek, diabolo handstanden maken, doe mee met het peutercircus en nog veel meer! De circuslessen kunnen ook in het Engels gegeven worden! Welke circusactiviteit wil jouw kind graag leren?

Lesrooster

Op maandag (op schooldagen) maak je kennis met luchtacrobatiek (8+, om 16.00 - 17.00 uur). Op woensdag (schooldagen) kun je naar de saltofabriek (12 +) of kom naar het Peutercircus (3+ om 10.00 - 11.00 uur). Ook kun je op de woensdag naar Koprolfabriek (4-6 jaar om 14:45 - 16:00 uur) of Zweefrolfabriek (7-9 jaar om 16:00 - 17:30 uur). De FlikFlakFabriek (10-12 jaar) is op de woensdag geopend tussen 17:30 - 19:00 uur.

Wil je liever in het weekend? Op zaterdag (m.u.v. vakanties) kun je naar ouder/kind acrobatiek (6-12 jaar) om 10:00 - 11:15 uur. Zie jij er een leuke activiteit tussen staan?

Voor jong én oud

Wil je weten of circus iets voor jou is? Geef je dan nu op door te klikken op de roze button! Ook zie je het volledige overzicht aan activiteiten op de website. Er zijn circuslessen voor jong én oud. En wie weet, worden jouw kids binnenkort echte acrobaten. Heeft jouw kindje iets meer begeleiding nodig? Dat is geen probleem! In de circuslessen wordt er voldoende begeleiding geboden. Ook kan er een gebarentolk waar nodig ingezet worden. Kom je ook langs?

Ben je op zoek naar een ander uitje voor het gezin? Neem een kijkje bij onze Uitagenda.

Fabriek Fysiek

Winselingseweg 41
6541AH Nijmegen
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele lestijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, stokstaartjes, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!