Boulderen 6+Terug naar het overzicht

De sport voor de actieveling die geen hoogtevrees heeft in de boulderhal bij Grip in Nijmegen!
Boulderen is anders dan klimmen. Bij boulderen klim je maximaal 4,5 meter de lucht in. Bij Grip Nijmegen kun je leren boulderen! Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden. 

Basis grip
Ben jij 12 jaar of ouder? Er is een beginnerscursus voor de beginnende boulderaar. Je leert allerlei trucjes en basisvaardigheden. Zo kom je bijvoorbeeld te weten hoe je je moet opvangen als je valt of hoe je een boulderprobleem moet oplossen! Oefenen baart kunst. Aan het eind van de cursus weet je een heleboel over boulderen!

Jeugd
Ben jij nog geen 12 jaar oud, maar al wel 6 jaar? Ook dat is geen probleem. Er zijn voor jou jeugdtrainingen, waarbij je samen met leeftijdsgenoten onder begeleiding gaat trainen. Super leuk!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Clubjes!

Grip Boulderhal

Kamerlingh Onnesstraat 35
6533 HK Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de mogelijkheden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!