Handbalvereniging HavanaTerug naar het overzicht

Nog nooit gehoord van handbal? Daar moet verandering in komen. Maak kennis met Handbalvereniging Havana!
Handbal is een superdynamische sport waarbij er altijd wat te beleven is. Je speelt in een team van zeven spelers (waarvan één keeper) en je bent steeds bezig met aanvallen en verdedigen. Hierdoor is het een snelle en beweeglijke sport, waarbij je je nooit hoeft te vervelen. De bal mag je met de handen aanraken en ook de tegenstander fysiek opzoeken is geen enkel probleem!

Dat je tegen een stootje moet kunnen staat vast, maar sportiviteit staat voorop. Daar zorgt de scheidsrechter anders wel voor. Duwen, trekken en schelden mag namelijk niet!

Bij HV Havana kun je vanaf een jaar of vier handbal spelen. Als je oud genoeg bent, kun je ook in een competitie gaan spelen! De trainingen worden gegeven op twee locaties in Lent. De locatie is afhankelijk van de dag/het tijdstip.

Wil je een keertje meetrainen om zelf te ervaren wat handbal is? Dat kan, ze hebben zelfs een proeflidmaatschap!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in onze categorie Clubjes!

Handbalvereniging Havana Nijmegen


Lent
Openingstijden Kijk voor de actuele lestijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!