icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Creatieve kindermiddagTerug naar het overzicht

Wil jij lekker creatief bezig zijn? Ga dan naar de creatieve kindermiddag bij Hobbycentrum Nijmegen-Oost.
Tijdens de creatieve kindermiddag staan plezier en creatief bezig zijn centraal! Elke keer is er een ander thema. Dit maakt de workshop steeds weer anders!

Om creatief bezig te zijn, is er wel materiaal nodig. Dit materiaal is elke keer anders. Er kan worden gewerkt met stof, papier, karton, verf, hout, maar er is nog veel meer mogelijk. Dit is steeds afhankelijk van het thema wat de middag centraal staat. Heb je zelf een idee? Deel het, want ook je eigen idee is hartstikke welkom tijdens deze workshop!

Dus heb je een keer zin om creatief bezig te zijn? Kom dan gezellig! Misschien kun je wel een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Klik voor meer informatie via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens naar onze DIY-inspiratie met leuke tips om zelf te maken!

Hobbycentrum Nijmegen Oost

Daalsehof 2
6521 GT Nijmegen
Openingstijden Iedere woensdag 14.30 - 16.00 uur. Klik via de roze button gelijk naar de site voor de actuele tijden! Prijs €2,00 per kind per keer; hier is materiaal bij inbegrepen. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL