icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

ID DanceTerug naar het overzicht

Ben jij ook fan van muziek, dol op bewegen en heb je passie voor dans! Kom dan naar ID Dance in Nijmegen!
Wil je op een leuke en sportieve manier dansen in Nijmegen? Dat kan bij ID Dance. Zij werken samen met jou aan coördinatie, concentratie en uithoudingsvermogen.

Deze veelzijdige dansschool in de Zijpendaalsestraat in Nijmegen heeft een uitgebreid lesaanbod met echt voor iedere leeftijd leuke danslessen.

Wat dacht je van Funky dance?
Al vanaf 4 jaar kun je meedoen. Funky Dance is de danssoort die ID Dance groot gemaakt heeft. Een mix tussen de technische danskant uit de jazz en de funky street kant vanuit het streetdance. De les start met een vrolijke inwarmer die de kinderen snel zelf kunnen om zo de les relaxed en gezellig op te starten.

Klassiek (kidz) (vanaf 4 jaar)
Vind je balletdanseressen ook zo prachtig? Heel licht en elgant zwevend over het podium… Wil jij dat ook leren? In de klassieke balletlessen wordt onder andere gewerkt aan je houding, evenwicht, kracht, soepelheid en muzikaliteit.

Het is een les voor kids die soepel willen bewegen, maar ook voor de kids die graag meer dan één dansstijl willen volgen. In de les wordt er gewerkt aan techniek, souplesse en muzikaliteit.

Peuter/kinderdans (vanaf 2 jaar)
Deze jongste dansers dansen samen met je begeleider (oma, mama, papa, oppas, verzorger). Elke 10 weken is er een ander thema waarmee de peuters uitgedaagd worden. De les duurt 45 minuten en start daarvoor met een lekker kopje koffie/thee voor de grote ‘dansers’. In deze tijd kunnen je kleintjes wennen aan de ruimte en alvast een beetje rond huppelen in de zaal.

Tip: ID Dance heeft ook musicalles, hiphop, breakdance en zumba voor kids! En ID Dance biedt ook lessen in Lent aan.

Klik voor het uitgebreide aanbod van danslessen via de roze button direct door naar de site!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle dansscholen in en om Nijmegen!

ID Dance

Zijpendaalstraat 5
6535 PS Nijmegen
Openingstijden Klik voor het actuele lesrooster door naar de site! Prijs Klik voor actuele kosten van de verschillende lessen door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!