icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kinderdans bij impro viTerug naar het overzicht

Ben je gek op dansen? Doe mee aan de kinderlessen bij impro vi danstheater in Nijmegen! Vanaf 1,5 jaar!
Wilt je de creativiteit en danskwaliteiten van je kind stimuleren? Op een manier waarbij je kind elke week mag meespelen in een sprookjesachtig verhaal? Dan is deze cursus precies wat je zoekt.

In de cursus voor kinderen van 2 t/m 10 jaar wordt elke les vormgegeven in een fantasierijk verhaal. De kinderen worden meegenomen en uitgenodigd tot dans en spel. Ze beleven elke week een vol uur waarin fantasie werkelijkheid wordt.

Je kind kan het hele jaar instromen en elke eerste les is een gratis open les. Neem voor een open les vooraf contact op.

De cursussen worden wekelijks gegeven en zijn ingedeeld op leeftijd van de kinderen. Zo is er een cursus voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar, een cursus van 4 en 5 jaar, een meidengroep vanaf 7 jaar etc.
        
Klik voor meer informatie over impro vi en het lesrooster door naar de site!

Leuke tip: ouders kunnen de dans en conditie cursus volgen terwijl de kinderen ook dansles hebben.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle dansclubjes in en om Nijmegen!

impro vi danstheater


Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor het actuele lesrooster. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!