Joy-M MaldenTerug naar het overzicht

Kom je kijken bij Joy-M in Malden of basketbal de sport voor jou is?
Malden is een dorpje net onder Nijmegen. In sportcentrum De Veldschuur wordt hier het spel met de bal gespeeld. Hiermee bedoelen wij natuurlijk basketbal! Lekker dribbelen, pasen en scoren. Het hoort allemaal bij basketbal. 

En ook voor de jeugd zijn er basketbaltrainingen bij deze leuke vereniging. Naast trainingen zijn er vanaf bepaalde leeftijden ook competities, waarbij je de training in de praktijk kan brengen.

Trekt deze vereniging met deze leuke sport jou aan? Neem dan contact op met de club om een keertje te komen mee trainen! En wie weet wordt jij het nieuwe basketbaltalent!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Clubjes!

Joy-M Malden

Veldsingel 29
6581 TC Malden
Openingstijden Kijk voor de actuele trainingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!