icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Jeugdtheater LindenbergTerug naar het overzicht

Les in theater, musical en circus voor alle leeftijden!
Bij de jeugdtheaterschool van de Lindenberg ben je aan het juiste adres voor musicallessen, theaterklassen, circusklas en meer.

Theaterklas
Leer toneelspelen in een van onze theaterklassen, en ontdek hoe leuk het is om even iemand anders te zijn op het podium. Leer samen spelen, je fantasie gebruiken, typetjes spelen, hoe je een scène spannend kan maken en nog veel meer! Er zijn verschillende theaterklassen voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar oud. Vind je theater echt leuk en wil je er nog verder mee? Doe mee met een van de productiegroepen voor kinderen.

Musicalklas
Al vanaf 6 jaar kan je meedoen aan de musicalklas. Dans, zing en acteer – tegelijkertijd! Je krijgt les in alle onderdelen zodat je overal een ster in wordt. Alle musicalklassen worden afgesloten met een spetterende eindpresentatie. Heb je de smaak te pakken en wil je schitteren in een échte musical? Doe dan mee aan een de productiegroepen voor musical.

Circusklassen

Of je nou lenig bent of juist een clown, heel sterk of superverlegen: circus is voor iedereen! Leer bijvoorbeeld jongleren, fietsen op een eenwieler, lopen op een bal of zwaaien aan de trapeze. Ook leer je om je als een echte artiest op het podium te presenteren in een wervelende circusshow. Er zijn verschillende circusklassen voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud. Vind je circus echt leuk en wil je er nog verder mee? Er zijn ook nog twee circustheatergroepen voor kinderen tussen de 9 en 17 jaar oud.

Meer weten? Er is nog veel meer te doen in de jeugdtheaterschool! Klik op de roze button en bekijk het complete aanbod op de website van de Lindenberg.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Lindenberg Cultuurhuis

Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Openingstijden Zie per locatie het cursusoverzicht met tijden op de website. Prijs Klik voor de kosten van de verschillende cursussen door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!