De KofferkastTerug naar het overzicht

Poppentheater De Kofferkast is een prachtige mobiele poppenkast gemaakt van een oude koffer!
In de koffer spelen zich allerlei avonturen af. Alles van het poppentheater wordt zelf gemaakt: de poppenkoffer, de decors, de poppen en de verhalen.

Sabine van Grinsven heeft speelervaring sinds 1998. Poppentheater de Kofferkast is een eenpersoonspoppenkast en zorgt zelf voor alle voorzieningen, zoals geluid. Poppentheater De Kofferkast richt zich vooral op kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 8 jaar, maar verder is iedereen tussen de 0 en de 100 jaar uiteraard ook welkom!

Poppentheater de Kofferkast biedt de mogelijkheid om aansluitend aan een voorstelling een workshop te boeken. Bijvoorbeeld zelf poppen maken. Met allerlei verrassende materialen worden prachtige personages gemaakt. Je kunt ook kiezen voor een workshop poppenkastverhaal maken. Deelnemers kunnen korte sketches spelen waarin de poppen zich voorstellen of een zelfverzonnen act doen, zoals een achtervolging..

Wil je meer weten over De Kofferkast? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de leukste uitjes in en om Nijmegen.

Poppentheater De Kofferkast


Nijmegen
Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!