Zwemschool Geboren ZwemmersTerug naar het overzicht

Leren zwemmen? Zwemschool Geboren Zwemmers biedt al zwemlessen voor kinderen vanaf 6 maanden!
Bij zwemschool Geboren Zwemmers zijn verschillende zwemlessen te volgen. Naast het zwemmen voor een internationaal erkend Survival zwemdiploma A/B/C vinden zij het erg belangrijk dat ook de allerkleinste kinderen weten wat ze moeten doen als ze in het water vallen en hoe ze veiliger in en rondom het water kunnen spelen.

Met het Learn to Swim-programma leren ze kinderen vanaf 6 maanden al hoe ze zich dankzij de zwem-drijf-zwemmethode kunnen redden in het water. Het begint met zelfstandig naar hun rug draaien, ademen en blijven drijven. Wanneer jouw kind kan lopen, kan het een grotere afstand afleggen, door te trappelen. In kleine groepjes of individueel leren we kinderen basiszwemvaardigheden en werken we toe naar het uiteindelijke internationaal erkende zwemdiploma, dat voldoet aan de Nationale Norm Zwemveilig.Leslocatie: Hotel Erica, Molenbosweg 17 in Berg en Dal.

Kijk voor alle informatie en filmpjes over de lessen op de website via de roze button!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Zwemschool Geboren Zwemmers

Molenbosweg 17
6571 BA Berg en Dal
Openingstijden Klik voor lestijden door naar de site. Prijs Klik door naar de site voor tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!