Dekker v.d. VegtTerug naar het overzicht

Dekker v.d. Vegt heeft de mooiste kinderboeken voor jou en iedereen in je familie!
Dekker v.d. Vegt is een grote boekenwinkel in De Marikenstraat in het centrum van Nijmegen! Ze hebben een hele hoop boeken, zo ook heel veel keuze voor jou. Wilde jij altijd al een nieuw boek van Nijntje of van een andere schrijver? Of wilde je al heel lang een leuk tijdschrift? Dan ben je hier aan het goede adres. Kom jij eens een kijkje nemen op deze kinderafdeling in deze enorme boekenwinkel?

Vind hier de mooiste prentenboekjes, sprookjesboeken, leesboeken, series en nog veel meer. Wedden dat ze jou hele boekenverlanglijstje hebben? En als je even geen tijd hebt, kun je ook een kijkje nemen op de site van deze leuke boekenwinkel.

Ook leuk: er vinden regelmatig kinderactiviteiten plaats voor jou! Soms komt er een schrijver, maar er zijn ook heel veel andere dingen. Neem maar eens een kijkje op de site!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk in ons overzicht Kinderwinkels voor nog meer leuke kinderwinkels in en rondom Nijmegen!

Dekker v.d. Vegt Boekverkopers

Marikenstraat 29
6511 PX Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site.
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL