ToysGardenTerug naar het overzicht

De grootste speelgoedwinkel van Nijmegen met een heel groot assortiment buitenspeelgoed! Mét showtuin!
Bij ToysGarden aan de Molenweg in Nijmegen vind je betaalbaar en duurzaam buitenspeelgoed! Er is een uitgebreid assortiment aan trampolines, speelhuisjes, schommels en speeltoestellen, maar ook voor het kleine buitenspeelgoed ben je hier aan het juiste adres. Of je nu voor een groot verjaardagscadeau op pad gaat of voor een klein cadeautje voor een kinderfeestje, voor elk budget kun je hier iets vinden!

Je vindt hier topmerken als: Rolly Toys, Little Tikes, PUKY, BERG, Etan, Retro Rollers en Game On Sport en Quadro.

Winkel en showtuin
In de winkel en showtuin kunnen je kids de beschikbare showmodellen zoals traptractors, skelters en (loop)fietsen uitproberen en testen, terwijl je zelf lekker rondsnuffelt tussen al het mooie speelgoed. Speciaal hiervoor is een indoor testbaan aangelegd. Bij mooi weer mag je met de showmodellen ook buiten in de showtuin rijden.

Binnen of buiten van de glijbaan of klimmen in een klimtoestel, een racebaan, waterbaan of knikkerbaan testen en de leuke uitstallingen van verrassend en nieuw speelgoed bekijken. Teveel om op te noemen wat je allemaal mag uitproberen in deze toffe speelgoedwinkel!

Ook voor leuk binnenspeelgoed zoals o.a. leuke spellen of de houten treinen van Brio kun je bij ToysGarden zeker slagen!

Tip: Je kunt hier gratis parkeren en bijna alles is ruim voldoende op voorraad!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: kijk ook eens in onze Uitagenda voor de leukste uitjes met kinderen!

ToysGarden V.O.F.

Molenweg 129A
6543 VA Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor actuele openingstijden!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs