IrmadammekesTerug naar het overzicht

Op zoek naar een uniek gepersonaliseerd cadeau? Bij Irmadammekes vind je zoveel moois!
Wil je graag een gepersonaliseerd cadeau? Dan ben je bij Irmadammekes echt aan het juiste adres! Zij heeft echt een onderscheidend en uniek ontwerp, oog voor symboliek en detail.

Irma ontwerpt haar producten met veel liefde en enthousiasme en ze besteedt veel aandacht aan bestellingen die met leuke goodies worden verpakt. Wat dacht je van mooie kraamcadeaus, waxinelichthouders, gepersonaliseerd servies, huisnummerbordjes. Stuk voor stuk zo leuk en mooi!

Leuke winactie op onze Facebookpagina (20 t/m 24 november)
Win een Irmadammekes huisnummerbord! Kidsproof zorgt al 5 jaar voor de leukste tips voor gezinsuitjes. En na een fijne trip samen buiten de deur, zorgen Irmadammekes weer voor een warm welkom thuis! En hoe gaaf, wij mogen zo'n te gek huisnummerbord weggeven! Hoe kun je kans maken?

-Like Kidsproof en Irmadammekes op Facebook.

-Reageer op het bericht op Facebook wie er op jouw plaatje mogen komen te staan.

-Wil je het huisnummerbordje voor iemand anders winnen, tag diegene dan in je reactie op onze Facebookpagina!

Psst…Met de code KIDSPROOF krijg je 15% korting op het gehele assortiment van Irmadammekes (bij een bestelling vanaf € 15) t/m 24 november.

Klik voor meer info over Irmadammekes op de roze button.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!