Enge vampierTerug naar het overzicht

Tover je kind om tot een enge vampier! Kijk hier voor de schminktips!
Wat heb je nodig?
Witte, zwarte, grijze en rode schmink. Een sponsje en een penseeltje om de schmink aan te brengen.

Hoe schmink je?
Maak het hele gezicht met het sponsje wit. Zorg ervoor dat je de witte schmink niet te dik opbrengt.

Neem de grijze schmink (hiervoor kun je ook wit en zwart mengen) en breng met het sponsje grijze schaduwen aan aan de binnenkant van de neus en op de jukbeenderen.

Pak nu een penseeltje en schilder zwarte wenkbrauwen. Begin aan de bovenkant van de neus, daar waar de grijze schaduw eindigt. Trek ook een zwart streepje onder de ogen.

Trek vervolgens met het penseeltje een heel dun, zwart lijntje om de lippen en met twee hoektanden aan de zijkanten van de onderlip. Maak de lippen rood en de hoektanden wit. Aan het eind van de hoektand breng je een druppeltje rode schmink aan. Wacht hiermee tot de tanden droog zijn!

Kam het haar van je kind naar achter en breng met het sponsje een zwarte, V-vormige lok aan het op het voorhoofd. Het is leuk om de haarrand en het eerste gedeelte van het haar ook zwart te schminken. De schmink was je met shampoo gemakkelijk uit het haar.

Klaar is je vampier! 
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemd van je live talkshow 6+

Hemd van je live talkshow 6+

Lindenberg Cultuurhuis presenteert dé online talkshow voor kinderen met absurdistische sketches en typetjes. Met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek bespreek je het nieuws van de week in 20 minuutjes. Dat wordt lachen! Een superleuke voorstelling van De Hete Brij!

Reserveer online je ticket!