• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Maak een grabbeltonTerug naar het overzicht

Laat mensen op Koningsdag grabbelen en 'verkoop' zo het speelgoed waar je uitgekeken op bent.
Wat heb je nodig?
Speelgoed waar je uitgekeken op bent en wat je wilt verkopen. Daarnaast heb je inpakpapier nodig, oude kranten en een grote ton of mand.

Maak je grabbelton.
Scheur de oude kranten in repen en doe die in de mand. Zoek speelgoed uit wat je wilt verkopen. Zorg ervoor dat dit geen rommel is en dat het niet kapot of incompleet is. Pak dit speelgoed in en stop het tussen de krantenrepen in de mand. Maak een bord met een aansprekende tekst, die duidelijk maakt dat mensen bij jou voor een bepaald bedrag mogen grabbelen. Bijvoorbeeld 25 cent of een euro. Laat de prijs afhangen van het type speelgoed dat je in de grabbelton hebt gedaan. 

Op de vrijmarkt
Zoek met je grabbelton een plaatsje op de vrijmarkt. Zet het bord neer waar mensen het goed zien. En nu maar proberen om mensen te krijgen die bij jou willen grabbelen. Succes!
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoer en actief uitje

Stoer en actief uitje

Op zoek naar het perfecte dagje uit in de kerstvakantie? Dan is Planet Awesome een aanrader! Van bowlen tot karten, lasergamen, karaoke, Glow in the Dark golf en meer! Er is hier zoveel te beleven voor iedereen.

Naar de activiteiten