Orient PlazaTerug naar het overzicht

Terwijl je geniet van Aziatisch eten in één van de restaurants, worden de kids vermaakt bij Orient Kids!
Genieten van echte, authentieke Oosterse gerechten in een Oriëntaalse ambiance? Hiervoor hoef je niet naar het verre Oosten, maar naar Orient Plaza in Nijmegen!

Onder het dak van Orient Plaza zitten vier verschillende Oriëntaalse restaurants die vanuit een eeuwenoude Oosterse traditie een grote diversiteit aan smaakvolle, traditionele en nostalgische gerechten uit de Indonesische, Chinese en Japanse keuken bereiden.

Orient Kids
Dit is een vrolijk speelparadijs op de 2e verdieping van Orient Plaza! Een superfeestelijke plek waar je kinderen elke zaterdag, zondag én elke feestdag kunnen spelen, lol hebben en creatief kunnen zijn. En dit allemaal terwijl je onbezorgd kunt genieten van een heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants.

Regelmatig zijn er leuke thema avonden, is er een poppenkast, word je geschminkt en er is volop ruimte om te knutselen, te kleuren en kinderfilms te kijken. Voor de peuters en kleuters is er een spannende tafeltent en een heleboel Duplo aanwezig.

Ook is er goede begeleiding aanwezig voor je kind. Orient Kids is geen reguliere kinderopvang maar een heerlijk speelparadijs waar spelen in een ongedwongen en prettige sfeer voorop staat!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Check ook eens onze Eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen!

Orient Plaza

Kerkenbos 1017
6546 BB Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor actuele openingstijden van de diverse restaurants.

Orient Kids is er elke zaterdag en elke feestdag van 17.00 tot 22.00 uur
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL