• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De DuivelsbergTerug naar het overzicht

Ook zo in de stemming voor een Oudhollandse pannenkoek? Kom dan naar dit leuke pannenkoekenrestaurant!
Zo midden in het bos, genietend van een hapje en een drankje en de natuur, ben je er even helemaal uit. De groen en rood geblokte kleedjes op tafel en de antieke entourage maken het geheel tot een heel klein museumpje.

Lekker smullen doe je hier natuurlijk van pannenkoeken. Het familierecept is al bijna 50 jaar oud! Maar naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, ommeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes.

Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin. Elke maand is er een andere kleurplaat waarbij kinderen een prijs kunnen winnen. Ook leuk is de Roekoe-tocht, een speurtocht die speciaal gemaakt is met allemaal leuke vragen en opdrachten. Of trek er voor of na het eten eropuit het natuurreservaat in. Er zijn diverse wandelingen uitgezet waarbij wij prima start- of rustpunt zijn.

Voor een kinderverjaardagsfeestje zijn er ook verschillende mogelijkheden. Kijk hiervoor verderop in onze website! Klik voor meer informatie en om de menukaart te bekijken door naar de website via de roze button!

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Duivelsberg 1
6572 BE Berg en Dal
Openingstijden Van 1 april tot 1 november, iedere dag geopend van 11.00-20.00 uur, op maandag vanaf 12.00 uur.

Van 1 november tot 1 april geopend van 12.00-20.00 uur, zondags vanaf 11.00 uur en op maandag gesloten.
Prijs Kinderpannenkoeken vanaf €4,70. Grote pannenkoeken vanaf €6,20. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, stokstaartjes, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!