De 'VetLekker' pannenkoek!Terug naar het overzicht

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Hoogstraat 3
6511 RT Nijmegen
Kom naar Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje en kies voor de 'VetLekker' pannenkoek!
Het project ‘Zet Vet Lekker op de kaart!’ is een initiatief van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ in samenwerking met de Nijmeegse Kinderraad. Zij hebben hiervoor verschillende partijen bijeengebracht, waaronder studenten van de Radboud Universiteit en de HAN, bedrijven, restaurants en basisscholen.

Het project heeft tot doel kindermenu’s in restaurants aantrekkelijker, gevarieerder én gezonder te maken, met de input van de kinderen zelf. Wat vinden zij leuk en lekker op hun bord en kan lekker en gezond eten goed samen gaan?

De kinderen van groep 8 van basisschool Petrus Canisius mochten gezonde pannenkoeken bedenken voor ’t Hoogstraatje. Er waren heel veel leuke ideeën en tijdens een proeverijtje hebben zij 2 pannenkoeken uitgeroepen tot de ‘Vet Lekkerste’:

Pannenkoek met salami, mozzarella, tomaat en basilicum. € 11.95 Kinderformaat € 7.60 Pannenkoek met meegebakken banaan, frambozen, schaafsel van pure chocolade en een klein beetje poedersuiker. € 10.65 Kinderformaat € 7.65

Klik voor meer informatie of reserveren van een tafel via de roze button door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Blogs & filmpjesAlle blogs