Restaurant ZijdewindeTerug naar het overzicht

Zo'n fijne plek waar je met het hele gezin kunt genieten van pannenkoeken en nog veel meer lekkernijen!

Restaurant Zijdewinde is gelegen op een prachtige locatie aan de dijk tussen Lent en Bemmel.

Naast overheerlijke pannenkoeken, kun je hier ook broodjes en à la carte gerechten eten. Voor kinderen staan er aparte kindergerechten op de kaart.

Binnen is het gezellig ingericht en ruim opgezet met een kleine kinderhoek. Aan tafel kunnen de kinderen kleuren of een boekje lezen.

Bij mooi weer is het heerlijke vertoeven op het grote terras met de gezellige tuin met het speeltoestel en pony's in de wei! Buiten is veel ruimte om te rennen en je lekker uit te leven.

Zijdewinde is ook een heerlijke plek om onder het genot van een hapje en een drankje uit te rusten na een wandel- of fietstocht met je kinderen door de Uiterwaarden!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje dan ben je hier op het juiste adres. Samen een pannenkoek eten en onder begeleiding van een gids struinen langs de Waal, echt een aanrader!

Klik voor meer informatie over Restaurant Zijdewinde op onderstaande roze button

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht met kindvriendelijke restaurants in de buurt!

Restaurant Zijdewinde

Waaldijk 28
6681 KJ Bemmel
Openingstijden Voor de actuele openingstijden, kun je het beste klikken op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Van 26 januari t/m 5 februari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen! Bij de Bibliotheek Gelderland Zuid hebben ze weer een onwijs leuk programma gemaakt. We hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet.

Naar de activiteiten