• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De Thornsche MolenTerug naar het overzicht

Kom eens wat lekkers eten op een wel heel bijzondere locatie in Persingen!
Bij Restaurant De Thornsche Molen is een heleboel lekkers te eten. Ze hebben allemaal broodjes, er zijn tosti's, maar er zijn ook pannenkoeken! En hou jij heel erg van pannenkoeken, maar iemand anders niet? Dan zijn er nog heel veel andere gerechten te vinden op de kaart. Zo is er voor ieder wat wils!

Naast dat er genoeg keuze is in gerechten, eet je op een heel bijzondere locatie. Restaurant De Thornsche Molen is gevestigd in een oude molen. De molen is oorspronkelijk gebouwd in 1944. Tijdens de oorlog is de molen helemaal verwoest, maar de molen is helemaal herbouwd. 

Ook bij mooi weer staat het restaurant op een ideale plek. Er is namelijk een terras die uitzicht geeft op het polderland en de heuvelrand. Het restaurant staat namelijk vlakbij de Duitse grens en de Ooijpolder!

Kom jij een pannenkoek eten, of misschien wel iets heel anders? 

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke restaurantjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Uit eten!

Restaurant de Thornsche Molen

Thornsche straat 20
6575 JJ Persingen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten op de menukaart te vinden via de roze button op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Kids Festijn bij De Zweef

Kids Festijn bij De Zweef

Reserveer een plekje in je agenda op 3, 4 of 5 augustus. Dan vindt voor de 2e keer het Kids Festijn bij boscafé De Zweef plaats. Zó leuk! Springkussen, draaimolen, trampoline, ballenbak, schminken, tekentafel, speciaal kidsmenu en veel meer.

Vier dit feest mee!