LUX MiniTerug naar het overzicht

zondag 27 november
Een superleuke eerste filmervaring voor de jongste filmfans in LUX Nijmegen! Vanaf 25 september!
Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini. Tijdens LUX Mini wordt er gezorgd voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Elke laatste zondag van de maand om 10.30 uur staat LUX Mini op het programma. In samenwerking met Go Short is er een prachtig filmprogramma samengesteld met lieve, korte animatiefilms.

De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëren ze tijdens LUX Mini een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film gaan jullie volledig op in de ervaring.

Welke films staan er op het programma?


Dark dark woods over de jonge prinses Maria, ze heeft genoeg van haar koninklijke leven. Dan belandt ze in een spannend avontuur in de donkere donkere bossen. Mishou over een hondje dat op de Noordpool belandt en wordt opgevangen door een groepje sneeuwkonijnen. Tiger over een tijgertje die hongerig besluit zijn bordje te verlaten. The little bird and the caterpillar over een vogeltje dat probeert zijn boom netjes te houden, maar wordt gestoord door een hongerige rups. Na de voorstelling gaan alle kinderen naar huis met een leuke verrassing!

Klik voor meer info en reserveren van kaartjes door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Openingstijden 25 september 10.30 uur Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!