icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De RegenboogTerug naar het overzicht

Gastouderbureau De Regenboog is een professioneel en betaalbaar gastouderbureau!
Gastouderbureau De Regenboog in Beuningen is een professioneel gastouderbureau, dat de afgelopen 15 jaar kennis en ervaring heeft opgedaan in verschillende geledingen van de kinderopvang. Zij vinden persoonlijke aandacht voor de ouder, de gastouder en het kind zeer belangrijk. Zij zorgen ervoor dat je de juiste gastouder voor je kind(eren) vindt, zodat je ze met een gerust hart bij de gastouder kunt achterlaten, terwijl je aan het werk bent.
 
Ouders weten wat goed is voor hun kind. Dit geldt ook bij het maken van een keuze uit de verschillende vormen van kinderopvang. Opvang door een gastouder is een goede keus voor ouders die individuele aandacht belangrijk vinden voor hun kind. Ouders kunnen kiezen voor opvang bij de gastouder thuis: kleinschalig, flexibel, dichtbij huis of juist bij het werk. De opvang kan ook plaats vinden bij de kinderen thuis.

Als je voor opvang van Gastouderbureau De Regenboog kiest, ben je verzekerd van een goede kinderopvang. Zij waarborgen hun kwaliteit, doordat ze o.a. de volgende aspecten standaard in hun dienstverlening hebben opgenomen:
• samenwerking met geregistreerde gastouders
• een eigen pedagogisch beleidsplan
• meerdere bezoeken per jaar bij ouder en gastouder
• een praktijkboek gastouderbureau De Regenboog op de opvangplek
De geboden gastouderopvang van De Regenboog voldoet aan de opgenomen eisen in de Wet Kinderopvang.

De gastouders bieden je kind een tweede thuis in een veilige en huiselijke omgeving. Dit begint al bij het selecteren van gastouders, die voldoen aan je wensen en criteria. De Regenboog vindt het belangrijk dat gastouders op de hoogte zijn van de ontwikkeling van je kind en dat ze deze kunnen stimuleren. Een gastouder moet communicatief vaardig zijn en op een integere manier om kunnen gaan met ouder en kind.

Klik voor meer informatie over het gastouderbureau via de roze button gelijk door naar de site! Je kunt je via de site ook aanmelden voor opvang!

Kijk ook eens in onze Eropuit Categorie voor leuke kinderactiviteiten!

Gastouderbureau De Regenboog

Burgemeester Geradtslaan 15C
6641ZR Beuningen
Openingstijden Ruime bereikbaarheid
Ook in avonduren en weekenden bereikbaar en beschikbaar voor gesprekken en huisbezoeken.
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!