Kinderopvang De KlompjesTerug naar het overzicht

Al meer dan 15 jaar professionele en gezellige opvang voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar!
Op zoek naar een kleinschalige opvang voor jouw kind in een gezellige, gemoedelijke sfeer, dan ben je hier aan het juiste opvangadres! De enthousiaste en goed opgeleide pedagogisch medewerkers stellen altijd het kind centraal.

Kinderdagverblijf
Het kinderdagverblijf bestaat uit een babygroep, een peutergroep, een peuterplusgroep en een verticale groep. Per groep zijn er vaste gezichten. De kinderen spelen lekker in de buitenspeelruimte en binnen leuke en uitdagende thema's wordt er aandacht besteed aan alle ontwikkelingsgebieden.

Buitenschoolse opvang
Basisschoolkinderen worden door vaste BSO-collega’s elke dag met eigen bussen van diverse scholen opgehaald en kunnen lekker spelen op één van de twee locaties. Op de locatie aan het Vredesplein spelen alle kinderen tot een jaar of 8 in een prachtig groot gebouw met veilig speelveld. Voor de oudere kinderen zijn er twee  groepsruimtes en enorme buitenspeelmogelijkheden in het Dorpshuis.

Lees alle informatie op de website via de roze button.

Kijk welke activiteiten nog meer te doen zijn deze maand in onze Uitagenda!

Kinderopvang De Klompjes

Dorpsstraat 69
6678 BG Oosterhout
Openingstijden Opvang is mogelijk vanaf 07:30 uur tot 18:30 uur.
Prijs Zie de website. Gebaseerd op maandprijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!