icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kinderopvang HeyendaelTerug naar het overzicht

Professionele, betrokken en unieke kinderopvang op de campus van de Radboud Universiteit en Radboud UMC!
Al meer dan 35 jaar betrokken en professionele kinderopvang in een warme, stabiele en tegelijkertijd uitdagende omgeving.

´Ik zie je´ is van toepassing op iedereen die betrokken is bij Kinderopvang Heyendael. Heyendael is uniek vanwege haar pedagogische aanpak, maar zeker ook vanwege haar betrokkenheid bij ouders. Kinderen én ouders worden gezien in hun behoeftes en wensen. Dat schept vertrouwen, zowel bij ouders als bij kinderen.

Op zowel de locatie de Gele Vlieger als de Blauwe Vlieger worden kinderen tussen de 0 en 4 jaar opgevangen. In elke groep van twaalf kinderen zijn minimaal twee groepsleiders aanwezig, plus regelmatig een stagiaire.

Naast ruime en sfeervolle binnenruimtes, zijn de buitenruimtes met Park Brakkenstein en bos als achtertuin ook echt zo'n  fijne plekken om te vertoeven. Hoe fijn is het dan dat het ook mogelijk is je kindje buiten te laten slapen?

Voor kinderen van 3 jaar of ouder bestaat de mogelijkheid om 1 à 2 dagdelen per week deel te nemen aan activiteiten van de Kikkersprong. Hiernaast bestaat de mogelijkheid van flexopvang, voor ouders met wisselende diensten.

Tip: maak eens een afspraak voor een rondleiding, dan krijg je een heel goed beeld van deze supermooie opvanglocatie!

Informatie over aanmelden, tarieven en hoe je bijvoorbeeld in contact komt met andere ouders die al bij de opvang zitten, vind je op de website van Heyendael. Klik door op de roze button.

Kijk eens voor leuke uitstapjes met kinderen in onze Uitagenda!

Kinderopvang Heyendael

Toernooiveld 15
6525 ED Nijmegen
Openingstijden Van 07:00 tot 19:00 uur
Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!