Partou in NijmegenTerug naar het overzicht

Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten vermaken de kids zich best bij de opvang van Partou!
In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.

Partou biedt in Nijmegen kinderopvang in de vorm van dagopvang aan de Berg en Dalseweg en aan de Gerard Noodtstraat! Dankzij de centrale ligging van beide locaties is het mogelijk om leuke uitstapjes te doen. Verder zijn er dagelijks activiteiten of zelfs muzieklessen!

Klik op de namen van de straten voor de website per locatie. Meer weten over Partou in het algemeen? Klik dan op de roze button!

Partou Nijmegen


Nijmegen
Openingstijden Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets