Praktijk AbrazosTerug naar het overzicht

Praktijk voor psychologische hulpverlening en speltherapie.
Speltherapie
Spel is de taal van het kind. Vaak kunnen kinderen hun problemen nog niet goed verwoorden. Middels spel kunnen zij gevoelens en gedachten op een veilige manier overbrengen en krijgen zij de ruimte om zo traumatische ervaringen, sociale en/of emotionele problemen te verwerken.

Intelligentieonderzoek
Kinderen tussen van 6 tot 16 jaar kunnen bij mij terecht voor intelligentie onderzoek. Door middel van het afnemen van een intelligentietest, genaamd WISC (Wechsler Intelligence Scale for Children) wordt het IQ van jouw kind bepaald.

Voor wie
Kinderen tussen de 4 en 23 jaar kunnen met hun ouders terecht in de praktijk. Ervaart jouw kind op enige wijze hinder in het dagelijks leven, waardoor zij niet lekker in hun vel zitten? En denk je dat Praktijk Abrazos jullie kan helpen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens of bekijk de website voor meer informatie! Klik hiervoor door op de roze button.

Praktijk Abrazos

Kruidenstraat 255
6515 HR Nijmegen
Openingstijden Op afspraak
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets