Stichting LizTerug naar het overzicht

Kinderdagcentrum voor kinderen met een meervoudige beperking in het reguliere onderwijs in Lent.
Samen waar het kan. Apart waar nodig. Samen naar school.

Stichting Liz is een klas met kinderen met een meervoudige beperking in samenwerking met Brede School de Geldershof en Kion kinderopvang in Lent.

Kinderen zijn al vanaf 3 maanden welkom bij Stichting Liz en kunnen de gehele basisschoolperiode bij hun blijven, maar natuurlijk ook eerder uitstromen naar een andere school als dat beter bij de ontwikkeling van het kind past.

In hun volledig aangepaste klaslokaal bieden zij ontwikkelingsgerichte dagbesteding aan maximaal 6 kinderen (0-12 jaar) per dagdeel. Het bijzondere van deze klas is dat zij gevestigd zijn in een reguliere basisschool en dat er gedurende de dag contactmomenten zijn tussen de kinderen van de Liz klas en de kinderen van school en opvang. 

Kinderen met en zonder beperking ontmoeten elkaar dagelijks, leren van elkaar, spelen met elkaar en maken samen plezier. Ze zijn samen waar het kan en apart in hun eigen lokaal waar er rust en ontwikkelingsgerichte dagbesteding aangeboden wordt.

Door de kleinschaligheid kunnen ouders veel invloed uitoefenen op de zorg voor hun kind. Ze werken samen met diverse zorgverleners, therapie wordt gewoon in de groep gedaan.

Stichting Liz staat midden in de samenleving en doet zoveel mogelijk mee met de alledaagse dingen. Dit is uitzonderlijk binnen de gehandicaptenzorg, maar bij ons heel gewoon!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Voor leuke kinderactiviteiten in en om Nijmegen, kijk eens in onze Uitagenda!

Stichting Liz

Laauwikstraat 9
6663 CD Lent
Openingstijden Klik door naar de site voor actuele informatie.
Prijs Klik door naar de site voor meer informatie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!