HuiswerkbijlesTerug naar het overzicht

Op zoek naar een bijlesinstituut? Meld je dan aan bij Studiekring!
Wat is huiswerkbegeleiding bij Studiekring?
Drie, vier of vijf middagen per week huiswerkbegeleiding, aan het einde van de middag is het huiswerk meestal klaar. Je krijgt begeleiding in kleine groepen en vakoverstijgend. Samen werk je aan plannen, structuur, discipline en motivatie, ook bij achterstanden of leerproblemen.

Mogelijk te combineren met bijles, een contactmodule, doeluren of vrije uren. In het begin van het jaar een vliegende start met o.a. een workshop en werkboek studievaardigheden.

Kijk voor een uitgebreide versie van de inhoud van de huiswerkbegeleiding en meer op de website via de roze button! Vrijblijvend aanmelden is ook mogelijk!

Tip: In het weekend er even tussen uit met het hele gezin? Wij hebben superleuke gezinsuitjes in Nijmegen e.o. bij elkaar verzameld!

Studiekring

Schlatmaeckerstraat 10
6525 DH Nijmegen
Openingstijden huiswerkbegeleiding op ma. t/m vr. van 15.15 tot 18.15 uur. Prijs Bijles €36,50 per uur in vestiging, €30,50 via internet. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets