Vakwerk Regio NijmegenTerug naar het overzicht

Speltherapie, dramatherapie, muziektherapie en nog veel meer therapiemogelijkheden.
Yvonne Scheepers (psychomotorisch kindertherapeut) en Karin de Kaste (beeldend therapeut) maken onderdeel uit van Vakwerk Regio Nijmegen, een coöperatie van zelfstandig werkende vaktherapeuten, spel, beeldend-, drama-, muziek-, psychomotorische kindertherapie en integratieve therapie.

Ze richten zich o.a. op Kinderfocussen. Kinderen leren het vaak snel en zij focussen vaak gemakkelijk. Zij uiten het gevoel dat zij van binnen ervaren in bijvoorbeeld kleuren, tekeningen, klei, beweging of spel. Dit kan hen helpen ontspannen.

Door het kind te leren en te stimuleren om zelf vragen voor te leggen aan ‘dat wat van binnen voelbaar is’, kan het zich van binnenuit, vanuit eigen kracht ontwikkelen. Door focussend om te gaan met het kind, bevorderen ouders en professionele verzorgers de zelfsturing en eigenwaarde van het kind. De ontwikkeling van het kind wordt op een positieve manier gestimuleerd.

Klik voor meer informatie en alle therapiemogelijkheden via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: in onze rubriek DIY, staan leuke tips om samen met je kids te koken, knutselen en spelen!

Vakwerk Regio Nijmegen


Nijmegen
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips