Kinder- en oudercoachingTerug naar het overzicht

De Verdieping laat kinderen weer sterk in hun schoenen staan en coacht ouders.
De Verdieping Voor Kinderen is een coachingspraktijk in Nijmegen waar kinderen en hun ouders centraal staan. Een plek voor het delen van verhalen. Een plek waar twijfels, boosheid, verdriet en vreugde er allemaal mogen zijn. Het is een plek waar je samen met een coach op zoek gaat naar talenten, veerkracht en plezier.

Bij De Verdieping geloven ze dat als kinderen (weer) sterk in hun schoenen staan, ze zelf de beste oplossingen vinden voor de vragen die ze tegenkomen. Samen gaan ze op zoek naar de schatten in jou.

We lopen allemaal tegen kwetsbaarheden en levenslessen aan: vaak komen we er zelf uit, soms niet. Dan kan het fijn zijn als er een coach met je mee loopt. Tijdelijk, zodat je het daarna weer zelf als gezin oppakt, met nieuwe energie.

Kindercoaching
Kinderen kunnen zelf aangeven dat ze zorgen of moeilijkheden ervaren, maar niet alle kinderen praten even makkelijk over hun ervaringen en gevoelens. Dan zie je als ouder vaak wel veranderingen in het gedrag, zoals slaapproblemen, spanning, angst, verdriet, boosheid, ruzie op school of in het gezin, moeite hebben met vriendschappen. Als je het gevoel hebt er samen met je kind niet uit te komen, kan het prettig zijn om samen met een coach een volgende stap te zetten.

Naast individuele coaching is er ook een groepscoaching, zoals de Totem Bouwers Bende. Vijf middagen lang werken ze met verbeelding en verhalen om kinderen vanuit verschillende perspectieven naar hun eigen en naar elkaars leven te laten kijken. Hierbij zijn de kinderen elkaars inspiratiebron.

Oudercoaching
Als ouder kan je ook behoefte hebben om zelf gecoacht te worden in het ouderschap en bij de opvoeding. Ze bieden geen opvoedadvies, maar wel begeleiding om jou je eigen talenten, mogelijkheden en plezier in het ouderschap (opnieuw) te laten ervaren.

Klik voor meer informatie over alle coachingsvormen op de roze websitebutton.

Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je nooit meer de leukste uitjes uit de regio Nijmegen mist!

De Verdieping Voor Kinderen

Berg en Dalseweg 92
6522 BP Nijmegen
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets