Gezin & IkTerug naar het overzicht

Gezin & Ik biedt zowel voor ouders als kinderen coaching en begeleiding aan bij diverse hulpvragen.

(Pedagogische) Coaching en gezinsbegeleiding voor ouders

Of je nu vragen hebt bij het gedrag van je kinderen of jouw eigen gedrag en gedachten, Gezin & Ik biedt hulp en ondersteuning. In dit traject ga je aan de slag aan de hand van je hulpvraag op zoek naar een passend antwoord voor jullie situatie.
Soms loopt het niet lekker in een gezin en is het fijn als er ‘even’ iemand mee kijkt. Ook voor gezinsbegeleiding kan je terecht bij Gezin en Ik. Kirsten Oerlemans, kijkt mee, analyseert en neemt haar bevindingen met je door. Afhankelijk van de hulpvraag en situatie ga je een traject in met het hele gezin of individueel.

Ook organiseert ze workshops en ouderavonden.

Coaching en begeleiding voor kinderen

Een van de mogelijkheden is (Jeugdbrein) Coaching, coaching op het gebied van gedrag, leren en emoties. Je kunt denken aan executieve functies als plannen en organiseren, omgaan met emoties, inhibitie, maar ook aan gedrag, boze buien, zindelijkheid. Deze begeleiding is altijd op maat. 

Ook biedt Gezin & Ik begeleiding op locatie. Ervaart een kind problemen op school met leren of gedrag, zijn er thuis specifieke situaties die een kind moeilijk vindt? In de ambulante begeleiding kijkt ze mee in de situaties zelf. Aan de hand van wat ze ziet en het kind ervaart, wordt er een plan gemaakt om de situatie makkelijker te laten verlopen.

De weerbaarheidstraining ‘Bikkeltjes met lef’ is voor kinderen van vier tot en met zeven jaar. In deze training leren kinderen over sociale situaties, hoe om te gaan met emoties en gedachten en, niet onbelangrijk, andere kinderen en volwassenen. Er wordt aandacht besteed aan gedrag, gedachten en emoties. Daarnaast biedt Gezin & Ik ook mindfulnesstraining voor kinderen aan.

Kom jij langs of wil je graag meer info over dit bedrijf? Klik op de roze button.

Ben je op zoek naar een clubje voor je kids in Nijmegen en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes en ontdek het hele aanbod!

Gezin & ik


Openingstijden Afspraak in overleg Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips