Talentencoaching 9+Terug naar het overzicht

Ontdek meer over je eigen talenten en karaktereigenschappen met 'Ik in Praktijk'!
Tijdens een coachingstraject van Ik in Praktijk begeleidt talentencoach Esther Wispelweij kinderen vanaf 9 jaar naar meer eigen kracht, vertrouwen en plezier in het leven. Je kind komt nog meer te weten over zijn/haar eigen talenten en karaktereigenschappen. Door meer zelfkennis heeft een kind als het ware een eigen ‘gebruiksaanwijzing’ in handen.

Hierdoor voelt je kind zich vrij om zichzelf te zijn, zijn grenzen kan aangeven en goed voor zichzelf kan zorgen. Een kind voelt dat het de touwtjes in handen heeft. Dit is een waardevolle basis waarop alle talenten verder kunnen groeien.

Binnen de talentencoaching biedt 'ik in praktijk' zijn er diverse coachingstrajecten mogelijk: individuele coaching, jong talentenspel, kinderkaraktertest en de rebellenclub.

Een traject bij ‘Ik in Praktijk’ geeft ook concrete handvatten voor ouders voor het dagelijks leven, zodat het kind en zijn ouders samen vol vertrouwen de toekomst in stappen.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze rubriek DIY voor leuke activiteiten met de kids thuis!

ik in praktijk kindercoaching

Horstacker 2150
6546 GG Nijmegen
Openingstijden Op afspraak
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets