icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

InnerkidzTerug naar het overzicht

Hét ontwikkelplatform van Nederland: 52 weken per jaar inspiratie voor jou en je kind.
Met innerkidz wordt opgroeien één groot avontuur! Vriendjes maken, talenten ontwikkelen en je zelfvertrouwen een boost geven. In je eigen tijd en tempo, waar je maar wilt. Met fijne tips voor thuis en praktische oefeningen voor jou en je kind voor een heleboel geluksmomentjes.

Voor kinderen
Ken jij een grappig verhaal? Kun je prachtig tekenen? Of heb je een super goede tip? En wil je dit delen met andere kinderen in Nederland? Bij innerkidz kun je al jouw creatieve ideeën laten zien. Ook kun jij andere kinderen helpen en je leert van alles over jezelf. Zin om te beginnen? Download de app gratis op je mobiel of tablet en wandel vandaag nog rond in de online wereld van innerkidz.

Voor ouders
Innerkidz is veilig, verbindend en educatief. Je kind wordt gekoppeld aan jouw ouderaccount zodat je kunt volgen wat je kind doet. Alle creatieve input van je kind wordt eenvoudig door jou goedgekeurd en chatten met innerkidz vriendjes kan alleen in een beschermde omgeving waarin je als ouder meekijkt.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Innerkidz

Einsteinweg 23
6662 PW Elst
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

18x zomeruitjes in NL

18x zomeruitjes in NL

Vier de zomer in Nederland: met de boot naar het museum, in een mini-jeep rijden en oefenen voor de SKATE4daagse. Hoe tof! Speciaal voor de zomervakantie delen we komende weken op Kidsproof.nl de leukste uitjes uit héél Nederland.

Hier alvast een voorproefje!